• 0766.777.506
  • 0349 401 500
  • clasimobiliare@gmail.com
  • 1 EUR = 4.903 lei
  • 31 Ianuarie 2023
Clas imobiliare - Agentie imobiliara in Slatina

Politica de confidentialitate

Stai informat - nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A WEBSITE-ULUI CLASIMOBILIARE.RO

Cuvânt înainte

Dragă vizitator al website-ului clasimobiliare.ro,

Îți mulțumim că ești interesat de garsonierele și apartamentele construite de către societatea CROS CLASIMOBILIARE SRL, societatea care deține și acest website.

Website-ul nostru are o serie de funcții (prezentare activitate și produse, informare, publicitate și contact). Atât pentru îmbunătățirea acestor funcții, cât pentru a putea lua contact cu tine ori pentru a afla părerea ta despre produsele noastre, noi prelucrăm date cu caracter personal în aceste scopuri.

Pentru că ne dorim să oferim garsoniere și apartamente cât mai sigure și unor clienți cât mai mulțumiți de ceea ce noi le oferim, nouă ne pasă de datele personale ale potențialilor clienți. De accea, în continuare îți vom explica de ce, cum și pe ce perioadă de timp prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Ori de câte ori este necesar, vă stăm la dispoziție să vă răspundem la întrebări privitoare la modul cum prelucrăm datele cu caracter personal. În aces sens, puteți contacta echipa noastră la adresa de e-mail: clasimobiliare@gmail.com

Cine suntem?

Website-ul clasimobiliare.ro este deținut de către CROS CLASIMOBILIARE SRL, cu sediul social în STR. TOAMNEI NR.9 BL.4, Slatina, jud. Olt, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J28 /843 /2016, CUI 36859915.

Ce fel de date cu caracter personal colectăm, în ce scop (de ce?) și în ce bază legală?

  1. WEBSITE
Instrument de colectare Date cu caracter personal prelucrate Scopul prelucrării Temeiul juridic al prelucrării
Formular de contact / solicitări etc. ·        Nume și prenume

 

·        Adresa de e-mail

·        Opțional – nr de telefon;

·        Informațiile cuprinse în formularul de contact;

Pentru a putea lua legătura cu tine astfel încât să îți răspundem la solicitări. Consimțământul tău la prelucrare

 

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de tip preferințe ·        Adresa IP (protocol internet) folosită pentru conectarea echipamentului (computer, telefon, tabletă sau orice dispozitiv asemănător) la internet;

 

·        Informațiile tale de conectare, tipul și versiunea browser-ului, setările fusului orar, tipurile plug-in-urilor browserului și versiunile acestora, sistemul de operare și platformă;

·        Informațiile despre tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizezi, un identificator unic al dispozitivului ( de exemplu: numărul IMEI al dispozitivului, adresa MAC a plăcii de rețea sau numărul de telefon utilizat de dispozitiv), despre rețeaua mobilă, sistemul de operare al echipamentului mobil (de ex. Android sau iOS) și versiunea acestuia, tipul de browser mobil utilizat, setarea fusului orar.

Pentru a putea îmbunătăți website-ul și conținutul postat pe website. Consimțământul tău la prelucrare

 

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de tip analiză (instrument de analiză Google Analytics) ·        Informații cu privire la vizita ta, inclusiv adresele URL (Uniform Resource Locator) utilizate pentru accesarea serviciilor noastre de pe website, navigarea în cadrul acestor Servicii, dar și la accesarea de resurse externe din servicii, precum și data și ora la care aceste adrese URL au fost accesate. De asemenea, sunt incluse aici:

 

–        serviciile pe care le-ai vizualizat sau căutat;

–        timpii de răspuns ai paginilor utilizate;

–        erorile pe care le-ai întâmpinat;

–        durata vizitelor pe fiecare pagină;

–        modul în care ai interacționat cu fiecare pagină individual (cum ar fi derularea / scroll-ul, clicurile, mișcările mouse-ului), dar și interacțiunea și modul în care ai navigat între pagini;

–        metode utilizate pentru navigarea în afara Serviciilor și paginilor acestora;

Pentru a ne ajuta pe noi în calitate de proprietari ai website-ului și platformei să înțelegem modul în care utilizatorii interacționează cu website-ul

 

 

Consimțământul tău la prelucrare

 

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de marketing și publicitate (instrumente de publicitate, remarketing și retargetare prin Facebook Pixel și Google Adwords Remarketing) ·        Informații cu privire la vizita ta, inclusiv adresele URL (Uniform Resource Locator) utilizate pentru accesarea serviciilor noastre de pe website, navigarea în cadrul acestor Servicii, dar și la accesarea de resurse externe din servicii, precum și data și ora la care aceste adrese URL au fost accesate. Pentru a putea îmbunătăți website-ul și conținutul postat pe website, precum și pentru a te urmări pentru reclame personalizate prin intermediul partenerilor noștri. Consimțământul tău la prelucrare

 

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

 

Cum colectăm datele tale?

Utilizăm metode diferite pentru a colecta datele de la tine, inclusiv prin:

  1. Interacțiune directă

Obținem informații direct de la tine de exemplu, atunci când ne adresezi comentarii, întrebări, sugestii și orice alte informații despre tine.

  1. Tehnologii automate

În urma acceptului tău de a folosi modulele cookie funcționale și/sau cele de analiză ori de marketing și publicitate, urmărim modul în care interacționezi cu platforma, ce pagini urmărești, ce produse de interesează. Pentru mai multe detalii, consultă Politica noastră privind utilizarea Cookies.

Cât timp păstrăm datele date?

Ținând cont că majoritatea datelor sunt prelucrate pe baza consimțământului tău, prelucrăm aceste date cât timp tu îți dai acceptul să le prelucrăm.

Când îți anonimizăm sau ștergem datele, ne vom asigura că nu mai este posibilă identificarea ta.

Cu cine partajăm datele tale?

Nu vindem datele tale terților în scopuri de marketing sau profilare.

Totuși partajăm o serie de date cu:

  1. Furnizorul de servicii IT;
  2. Furnizorul de servicii de analiză – Google Inc;

În cazul unor deficiențe ale website-ului ori neînțelegeri, datele tale pot fi partajate și către:

  1. Firma care realizează mentenanța website-ului pentru remedierea erorii sau identificarea problemei;
  2. Avocați, ANSPDCP, executori judecătorești, instanțe de judecată în cazul unui conflict cu privire la prelucrarea datelor;

Sunt transferate datele mele înafara Spațiului Economic European?

Nu realizăm transferuri de date înafara SEE, cu excepția transferului de date către SUA (analiză site și reclame), pentru care avem nevoie de acordul tău în cazul:

  • Module cookie de analiză – fiind prelucrate prin intermediul serviciului Google Analytics, pus la dispoziție de către Google Inc, societate americană;

Cum asigurăm siguranța datelor tale?

Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

  • Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.
  • Minimizarea datelor.Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această Politică.
  • Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie prin contract, fie legale).
  • Asigurarea exactității datelor tale.Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.
  • Instruirea personalului.Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.
  • Anonimizarea datelor.Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseudonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.

Cu toate acestea, deși depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le încredințezi, este posibil să avem parte și de evenimente mai puțin fericite și să avem incidente/breșe de securitate. În aceste cazuri, vom urma cu strictețe procedura de raportare și notificare a incidentelor de securitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a readuce situația la normal în cel mai scurt timp posibil.

Dacă dorești să accesezi site-ul ANPC sau ONRC, reține că aceste site-uri web vor avea propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate pentru aceste politici. Verifică aceste politici înainte de a trimite date cu caracter personal acestor site-uri.

În ciuda măsurilor noastre de precauție, nicio transmisie de date pe internet nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură. Deci, în timp ce ne străduim să îți protejăm datele personale, nu putem garanta securitatea oricăror informații pe care ni le dezvălui și îți atragem atenția că faci acest lucru pe propriul tău risc.

Ce poți face dacă nu dorești să colectăm date despre tine?

Dacă nu dorești să colectăm informații despre tine în timp ce navighezi pe website-ul nostru, va trebui fie să lași nebifată caseta corespunzătoare cookie-urilor, fie să configurezi browser-ul să te anunțe atunci când primești un modul cookie, apoi să alegi să-l refuzi.

Dacă nu dorești să avem detalii personale despre tine cel mai bine este să nu ni le furnizezi (de ex. să nu ne adresezi întrebări/sugestii).

Prelucrarea bazată pe consimțământul tău

În cazul prelucrărilor bazate pe consimțământul tău arătăm că de la momentul la care ți-ai retras consimțământul nu vom mai face prelucrări bazate pe consimțământul tău.

Crearea de profiluri

Arătăm că nu creăm profiluri pe baza datelor date.

De ce drepturi beneficiez în legătură cu datele mele cu caracter personal?

În conformitate cu legislația privind protecția datelor, ai anumite drepturi asupra datelor tale cu caracter personal.

Dacă dorești să îți exerciți oricare dintre aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi la clasimobiliare@gmail.com.

Vom răspunde cererilor tale legitime în termen de 20 zile lucrătoare. În cazul în care cererea ta are nevoie de mai mult timp pentru răspuns (de pildă, din pricina complexității sau pentru că am primit un număr mare de cereri), te vom informa și îți vom explica cauza, furnizând un nou termen care nu poate fi mai mare de 30 zile lucrătoare de la momentul trimiterii solicitării tale inițiale.

Nu va trebui să plătești o taxă pentru a-ți accesa datele personale; cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă dacă solicitarea ta este în mod vădit nefondată ori repetitivă (de ex. ne trimiți zilnic/săptămânal cereri).

În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea ta în aceste circumstanțe. Precizăm faptul că nu putem onora (vom respinge) orice cereri bazate pe dreptul la transferul datelor cu caracter personal, neputând face transferul datelor la un alt furnizor de servicii.

  1. Dreptul de acces asupra datelor

Ai dreptul de acces la datele tale pe baza unei cereri de acces. Aceasta îți permite să primești o copie a datelor pe care le deținem despre tine.

  1. Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete

Poți solicita să corectăm datele cu caracter personal incomplete sau inexacte pe care le deținem despre tine.

  1. Dreptul la ștergerea datelor

Dacă ți-ai făcut un cont la noi ai dreptul să ne ceri ștergerea datelor tale din baza noastră de date.

  1. Dreptul la retragerea consimțământului

În cazurile în care ți-am cerut consimțământul, poți să îți retragi consimțământul în orice moment. Ai în vedere că retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Totodată, trebuie să ții seama și de faptul că vom avea în continuare dreptul de a procesa datele tale personale dacă avem un alt temei legitim (altul decât consimțământul) pentru a face acest lucru.

  1. Dreptul la opoziție și dreptul la restricționarea prelucrării

În cazul în care prelucrăm datele tale în condiții de interes legitim, atunci poți să te opui față de această prelucrare sau să soliciți ca prelucrarea să fie restricționată, dacă există vreo situație specială care te face să te opui prelucrării bazate pe acest temei, dacă crezi că îți încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale. Reține că pot exista circumstanțe în care deși te opui sau ne ceri să restricționăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal, suntem obligați din punct de vedere legal sau avem dreptul să continuăm să prelucrăm datele tale și/sau să refuzăm solicitarea ta. În unele cazuri, putem demonstra că avem un motiv legitim pentru a-ți prelucra informațiile care prevalează drepturilor și libertăților tale.

  1. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
  2. Dreptul de a depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere și de a te adresa justiției

Ne angajăm să colaborăm cu tine pentru a obține o soluționare corectă și amiabilă a oricăror plângeri sau solicitări privind confidențialitatea datelor.

De asemenea, ai dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor::

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: bd. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30., Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Tel: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

Web: http://www.dataprotection.ro/

Schimbări ale Politicii

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment, pentru a ține cont de schimbări legislative și pentru a o aduce la zi cu orice modificări apar sau asupra modului în care prelucrăm datele oferite.

Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site.

Notă actualizată la 19 Martie 2021.

Adaugate recent

  • 50 mp
  • 2
  • 2
  • 1
  • 65 mp
  • 8
  • 3
  • 1
  • 44 mp
  • Parter
  • 2
  • 1
  • 0 mp