• 0766.777.506
  • 0349 401 500
  • clasimobiliare@gmail.com
  • 1 EUR = 4.903 lei
  • 31 Ianuarie 2023
Clas imobiliare - Agentie imobiliara in Slatina

Despre noi

Stai informat - nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter

Despre noi

Ne ocupam de consultanta si intermediere imobilara, acoperind o piata larga de servicii, oferind astfel cele mai bune solutii. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza atat intermedieri vanzari, cumparari, terenuri, apartamente, case, vile cat si inchirieri pe termen lung sau scurt. Valorile noastre sunt profesionalismul, atentia la detalii, comunicarea transparenta si onestia cu clientii.

Clasimobiliare presteaza servicii de intermediere, punand in legatura cererea cu oferta, in schimbul platii, de regula, a unui comision in cuantum intre 1% si 4%  din valoarea tranzactiei in cazul unei vanzari,  sau 50% din prima luna de chirie (din pretul final) in cazul inchirierilor. Clasimobiliare va ajuta sa identificati cea mai buna oferta care se preteaza cererii dumneavoastra.

Contactati-ne pentru a beneficia de consultanta imobiliara gratuita si de servicii profesioniste de reprezentare pentru vanzare, cumparare sau inchiriere a unui imobil.

Venim in intampinarea clientilor cu analize si evaluari ale proprietatilor, realizate de specialisti in domeniu si asiguram asistenta pentru documentele necesare finalizarii tranzactiilor in conditii legale si cu seriozitate.

Ne puteti apela atat pentru a cauta oferta potrivita, dar si pentru a va ajuta si vindeti sau sa inchiriati un bun imobiliar. Clasimobiliare va pune la dispozitie website-ul acest website, ca pagina de prezentare a proprietarilor oferite de echipa noastra dar acestea nu sunt toate, avem acces la întreaga baza de date din Romania, prin softuri complexe, colaboram cu cele mai mari website-uri de publicitate imobiliara din Romania, astfel va putem oferi cele mai bune oferte existente pe piata, trebuie doar sa ne contactati. Clasimobiliare respecta proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite.

Contactati-ne cu incredere, urmarim satisfactia clientilor inainte de toate!