• 0766.777.506
  • 0349 401 500
  • clasimobiliare@gmail.com
  • 1 EUR = 4.903 lei
  • 31 Ianuarie 2023
Clas imobiliare - Agentie imobiliara in Slatina

Reprezentare exclusiva prin Clas Imobiliare

Stai informat - nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter

Reprezentare exclusiva prin Clas Imobiliare

Reprezentarea exclusiva este un sistem de colaborare intre vanzator si firma de consultanta imobiliara, ce aduce rezultate net superioare sistemului clasic de intermediere imobiliara. Sunt mai multe motive pentru care acest sistem, extrem de utilizat in tarile vestice si SUA, functioneaza foarte bine.

Din punctul nostru de vedere, acest sistem ofera consultantului imobiliar motivele necesare si suficiente de a face toate demersurile posibile pentru tranzactionarea rapida si la un pret cat mai bun a proprietatii dumneavoastra.

Avantajele reprezentarii exclusive

Castigati bani – consultantul imobiliar reprezinta doar interesele dumneavoastra, negociind astfel un pret mai bun pentru proprietate decat in cazul intermedierii clasice

Castigati timp – pe de o parte, datorita eforturilor si resurselor alocate de catre consultantul imobiliar, timpul pana la tranzactionare scade semnificativ in comparatie cu sistemul clasic de intermediere imobiliara. Pe de alta parte, singurul timp alocat de dumneavoastra procesului de vanzare va fi legat de analiza ofertelor primite si semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Zero bataie de cap – aveti un consultant dedicat vanzarii proprietatii dumneavoastra, care se va ocupa de marketare si promovare, vizite, relatia cu alte agentii imobiliare, negocierea pretului, aspectele necesare transmiterii dreptului de proprietate. Astfel dumneavoastra veti experimenta doar partea agreabila a tranzactiei.

Categorii articole